2020 september 21 Mirjam Dijk vindt aansluiting bij BBvDHJ

Mirjam Dijk vindt aansluiting bij BBvDHJ

Ja….en dan sta je in de krant,… van eenmansfractie nu aangesloten bij oppositiepartij Behoorlijk Bestuur voor Den Helder & Julianadorp, die daarmee ook ineens de grootste oppositie partij is.
Tevens behoor je dan volgens zeggen in ene lijnrecht tegenover de coalitiepartijen te staan. Dat zie ik persoonlijk toch anders.

Ja…. natuurlijk ben ik m.b.t. bepaalde keuzes en met hoe sommige dingen nu gaan niet altijd eens, maar om nu te stellen dat je dan met alles oneens bent is op zijn Hollands gezegd lariekoek. Ik kijk namelijk altijd naar de voorstellen en stukken op zich en niet naar welke politieke partij deze indient en zo hoort het ook te gaan dat staat voor behoorlijk besturen. Niet naar het eigen belang kijken, maar naar wat het beste en meest verantwoord is om te doen voor de Helderse bevolking dat is waar ik voor sta en ook het motto van partij Behoorlijk Bestuur voor Den Helder & Julianadorp. Transparantie, Sociaal, Liberaal dat is wat mij aanspreekt en vandaar dat mijn keuze op deze partij is gevallen.

Wie ben ik ?

Mijn naam is Mirjam Dijk, geboren en getogen in Den Helder. Vroeg begonnen met werken, eerst na schooltijd in de horeca en achter de kassa om zo wat bij te verdienen en na het behalen van een diploma bij de Koninklijke Marine aangenomen, later de wereld gaan ontdekken als hostess in de toerisme. Ik kwam daarbij op mooie bestemmingen maar heb me nooit zo thuis gevoeld als in Den Helder.

Mijn moeder zei altijd ; Als Mirjam maar de vuurtoren ziet is zij gelukkig ! En dat klopt als een bus. Ik ben een korte tijd uit Den Helder geweest en heb een periode in Meppel gewoond. Meppel is een mooie stad met een bruisend bestuur en veel vrijwilligers die zich inzetten om de stad te promoten en qua kunst en cultuur mooie evenementen neer te zetten. Daar heb ik veel ideeën opgedaan waarvan ik dacht dat kunnen wij in Den Helder ook!
Toen ik naar Den Helder terugkwam en eenmaal gesetteld was, heb ik het politieke platform opgezocht, ik ben vroeger lid geweest van JOVD (en de keuze vanuit vroeger thuis) daardoor was het een logische keuze om mij bij de VVD te voegen. Ik vond daar een fijne ploeg met mensen waarmee ik zeer goed contact had en waar ik veel kon leren.

Nadat ik vorig jaar door vertrek van een collega toetrad tot de gemeenteraad en daardoor midden in de regeerperiode terechtkwam waren deze mensen er helaas niet meer. Ondanks een periode van 3 maanden proberen werd voor mij duidelijk dat mijn stem niet naar mijn inziens binnen de fractie werd gehoord. En besloot dat ik dat ik verder wilde in politiek maar wel dat ik ook mijn stem die ik verworven had doordat inwoners van Den Helder op mij hadden gestemd wilde laten klinken. Ik miste een klankbord, ik ben leergierig, wil graag wat betekenen voor de inwoners en daar heb je nestors voor nodig ..als eerste sloot mevrouw Adriana Hoogendoorn (ex VVD) zich bij mij aan, om mij te ondersteunen en op de achtergrond kreeg ik hulp van mensen met een politieke achtergrond, toch wilde ik graag weer deel zijn van een team.

Dat team vond ik!… een fractie met twee gemeenteraadsleden, Sylvia een pitbull maar wel met echt een super sociaal hart en Leo de man die echt letterlijk en figuurlijk zijn strepen heeft verdiend en erg goed met cijfers is en alles goed napluist. Daarnaast een grote steunfractie met mensen die al jarenlang bij de partij zijn aangesloten en uiteraard mijn steun en toeverlaat Adriana Hoogendoorn, want zij sluit zich ook met mij aan bij Behoorlijk Bestuur voor den Helder & Julianadorp

Waar sta ik voor ?

Ik wil graag de toeristische sector en de promotie van Den Helder uitdragen. Als wij als inwoners van Den Helder en Julianadorp toeristen aantrekken zal onze economie groeien. Meer banen, ondernemers kunnen blijven voortbestaan, nieuwe ondernemers zullen opstaan. Jongeren blijven in Den Helder, personeel van de Koninklijke marine zal zich hier willen vestigen. In de huidige situatie dat steeds meer toeristen in eigen land willen verblijven moeten wij hun overtuigen om naar het mooie Den Helder te komen. Daar zal ik mij voor inzetten.

Met vriendelijke groet,
Mirjam Dijk

Behoorlijk Bestuur heeft de ambitie om de grootste partij in de gemeenteraad te worden.

Ons meldpunt klachten lokale overheid is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  uwmeldpunt@gmail.com  
Mobiel: 06 82468791
Na inspreken of Whats-appen wordt u z.s.m teruggebeld
Of vul onderstaand contactformulier in

Ons meldpunt WMO Klachten is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  wmoklachten@gmail.com  
Mobiel: 06 82468791
Na inspreken of Whats-appen wordt u z.s.m teruggebeld
Of vul onderstaand contactformulier in

Contact ons, uw mening telt!

Na invullen op bevestigen klikken

Naam *

Email *

Onderwerp (optie)

Bericht aan ons

 Voor meer NIEUWS klik HIER

Wie zijn wij? klik HIER