2021 juni 19 Leo van Esdonk te gast bij RegioNoordkop radio

Leo van Esdonk te gast bij RegioNoordkop radio

Druk op ▶️ in de zwarte balk⤵️

Dit interview ging over het plan stadhuis op Willemsoord

De uitzending met Paul Schaap (SBCE) & Leo van Esdonk (Behoorlijk Bestuur voor Den Helder & Julianadorp) over het stadhuis op Willemsoord gemist? Luister hieronder de uitzending terug!🎙⬇️

 

Enkele citaten uit het programma:

Willemsoord is een museumhaven er is een geweldig goede synergie de re-locatie van de horeca heeft plaatsgevonden Dat was een goed plan. De Kampanje met de horeca samen is ook een prima plan…. dat samen met de museumhaven daar zullen we de jongens niet over horen maar dan moet je er geen extra speler bij zetten.

Het is het enige evenemententerrein die we in Den Helder hebben. We hebben daar geweldige popconcerten gezien en andere evenementen in gebouw 66, start van de Tour de lasalle, we hebben de Pasar Malam … en het historisch weekend en ook echt heel leuk de boten beurs, maar het kan alleen daar en niemand die mij gaat vertellen dat dit straks kan in De Kampanje want die zaal is gewoon veel te klein.

Bovendien je nekt elke parkeergelegenheid, dus ook die van de horeca Je Haalt de synergieweg want ik hoor vaak, de horeca heeft parkeerplaats nodig. Dat is er op dit terrein maar dit is ook de optelplaats waar Spullen worden neergezet voor het onderhoud van al die historische boten. We hebben daar de kennis zitten van hout, zeil, stoom en van staal en dat nekken we enkel en alleen omdat een paar ambtenaren gehuisvest moeten worden

Die moeten goed gehuisvest worden want die hebben we al 20 jaar aan het lijntje gehouden, maar nu zitten ze op de Rabobank hoor ik overigens niemand al te hard over klagen 

Maar ik vind dat die mensen recht hebben op een goede huisvesting en dan gaan we naar een gebouw 66 ??? We gaan het niet isoleren We gaan het compartimenteren, er zit vocht doorslag … ik kan leeg blijven lopen

Het is door corona momenteel een iets andere samenleving geworden en veel ambtenaren die thuis werken, ik ging naar de griffier en deze zijn helemaal happy zo op deze manier. We hebben een goede verdeelsleutel dat het kantoor bezet is dat we elkaar spreken maar dat is heel veel van het werk gewoon thuis Kan gebeuren Dan heb je dus geen megalomaan plan van twee gebouwen op Willemsoord nodig

We hebben een schitterend stadhuis ceremonieel stadhuis hou dat zo en verder wat je allemaal opnoemt Ik kan er nog een paar bijzetten kan er ook zeg maar een paar afhalen maar het is heel makkelijk om te realiseren, een kleiner goed ingericht Stadskantoor

Naast de Rabobank hebben we vanaf begin geroepen “Wij willen heel graag Zuid van meetpoint dat is achter doggershoek zouden wij graag een goed toegerust Stadskantoor bouwen”.

…. want daar is voldoende parkeergelegenheid er is openbaar vervoer, de trein komt langs en het is een feit dat de helft van onze bewoners ……Het namelijk nog steeds  Den Helder en Julianadorp….wij heten dan ook niet voor niks Behoorlijk Bestuur voor Den Helder en Julianadorp want er wordt altijd een beetje weggeveegd maar het is wel een feit………

 

Behoorlijk Bestuur heeft de ambitie om de grootste partij in de gemeenteraad te worden.

Ons meldpunt klachten lokale overheid is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  uwmeldpunt@gmail.com  
Mobiel: 06 82468791 of 0630525721

Of vul onderstaand contactformulier in

 

Ons meldpunt WMO Klachten is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  wmoklachten@gmail.com  
Mobiel: 06 82468791 of 0630525721

Of vul onderstaand contactformulier in

Contact ons, uw mening telt!

Na invullen op bevestigen klikken

Naam *

Email *

Onderwerp (optie)

Bericht aan ons

 Voor meer NIEUWS klik HIER

Wie zijn wij? klik HIER