2016 mei 09 Schriftelijke vragenBB over businesscase vof t Oost

Schriftelijke vragenBB over businesscase vof t Oost

Schriftelijke vragenBB over businesscase vof t Oost

Schriftelijke vragen conform art 36 Reglement van Orde. Den Helder, 9 mei 2016.
Eind vorig jaar is met de wethouder en ambtelijke ondersteuning gesproken over Baggerbeheer bv. Aanleiding was het aanzienlijke verlies over 2013 en de vermoedelijke negatieve resultaten over 2014 en 2015.
Bij het gesprek is aangegeven dat er in het voorjaar 2016 een businesscase beschikbaar zou komen omtrent de activiteiten van vof ’t Oost, op basis waarvan verdere besluitvorming zou kunnen plaatsvinden. Tot op heden is er nog niets vernomen. Daarom de volgende vragen: …….
Etc.. lees verder in download

Voor download klik hier:
Schriftelijke vragen BB over businesscase vof t Oost