2016 mei 01 Schriftelijke vragen BB vacature gemeentesecretaris

Schriftelijke vragen BB vacature gemeentesecretaris

Schriftelijke vragen BB vacature gemeentesecretaris

Geconfronteerd met de vacature tekst voor een nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur constateren wij dat dit (vrijwel) gelijkluidend is met de tekst die heeft geleid tot de selectie van vorige gemeentesecretarissen. Ogenschijnlijk zijn objectief gesproken de omschrijving en de gevraagde competenties juist. Echter wij constateren ook dat er in de afgelopen jaren meerdere betrokkenen zijn ontslagen dan wel zelf de eer aan zich gehouden hebben. De conclusie kan niet anders zijn dan dat ofwel de gevraagde competenties onjuist zijn dan wel selectie en het assessment van de kandidaten onjuist is geweest. Als raad staan wij op afstand …….Etc.. lees verder in download

Voor download klik op link:

Schriftelijke vragen BB vacature gemeentesecretaris