2016 september 06 Nieuwe website Behoorlijk Bestuur

Nieuwe website Behoorlijk Bestuur

Nieuwe website Behoorlijk Bestuur

Behoorlijk Bestuur heeft dit weekend de nieuwe website gelanceerd dit omdat de oude website simpelweg niet meer voldeed.
Wij willen de inwoners van Den Helder & Julianadorp op deze manier sneller en makkelijker informeren en tevens kan iedereen die ons iets wil melden en of vragen op deze manier bereiken.
De nieuwe website is er één die buiten de desktop tevens compatibel is voor alle mobiele apparaten.
De layout past perfect bij ons nieuwe logo wat al eerder in gebruik is genomen in de herkenbare kleuren Rood Wit Blauw.

Buiten dat de website er uiteraard is om de inwoners van Den Helder & Julianadorp te informeren over waar onze partij precies voor staat, is er ook een archief te vinden met oa; nieuws uit de lokale media die betrekking hebben op ons als Politieke Partij en onze speer en aandachtspunten. Maar ook besluitenlijsten van de gemeenteraad en de diverse raadscommissies, raadinformatiebrieven en schriftelijke vragen.

In het menu zijn de buttons;  Home (onder het logo), Partij, Blog Fractie BB, Nieuws, Media en Stadhuis 2016 opgenomen.
Onder button Partij stellen de partij en partijleden zich voor, en bevinden zich sub tabbladen Documenten, Speerpunten, Verkiezingsprogramma, Strategische visie BB, Ontstaan van BB, Het raadslid en lid worden.

Onder button Nieuws staan alle actuele zaken en activiteiten over Renovatie Stadhuis 2016, Gemeenteraad en raadcommissies, tevens is hier in sub tabbladen een stuk archief te vinden.

Bij Button Media staan audio opnames verwerkt in een You Tube weergave

Uiteraard heeft onze website een gebruiksvriendelijke zoek functie waarmee je snel informatie over een bepaald onderwerp op kan zoeken.

Al met al is het in onze ogen een goed gevulde website met info over onze partij en zaken die binnen onze gemeente spelen.

Tevens zijn wij te vinden op Facebook en Twitter

 

Sylvia Hamerslag

Fractieassistent Behoorlijk Bestuur