2018 maart 18 Maak gebruik van uw democratische kiesrecht. Kies lokaal op 21 maart!

Maak gebruik van uw democratische kiesrecht. Kies lokaal op 21 maart!

Maak gebruik van uw democratische kiesrecht. Kies lokaal op 21 maart!

Nu ex-wethouder Kuipers van D66 ons zaterdag 17 maart jl in een interview in de Helderse Courant weer heeft laten zien hoe de landelijke partijen stiekem opereren is duidelijk dat er echt iets moet veranderen in Den Helder.

De landelijke partijen (D66, VVD, CDA etc)  waren in de achterkamertjes al weer bezig om voor de verkiezingen afspraken te maken om na de verkiezing op dezelfde voet verder te gaan met het huidige bestuur. Landelijke politici weten ineens weer hoe het in de gemeenten moet. Zij zijn bang hun grip op het lokale bestuur te verliezen.
Om nu iets te veranderen moet u op woensdag 21 maart as gaan stemmen. Maar als u echt iets wil veranderen dan moet u op een lokale partij stemmen en bij voorkeur op Behoorlijk Bestuur!! 
De landelijke partijen in Den Helder  willen met de huidige coalitie op de ingeslagen weg doorgaan; veel geld naar het stadshart, veel geld naar de haven, veel geld naar een nieuw stadhuis etc. Zonder visie en dat is weggegooid geld. De regionale binnenhaven is een mooi voorbeeld.
 
Echt veranderen betekent aandacht voor de burger nu en zijn/haar leefomgeving. Een stad met opgeruimde en goed onderhouden straten en groen. Een stad die verkeersveiling is met goede fietsvoorzieningen. Een stad met goede zorg voor degenen die dat nodig hebben. Een stad die goed bereikbaar is zowel over de weg als met het openbaar vervoer!

Dus “ stem op 21 maart voor echte verandering; 
Stem op een lokale partij”. U heeft de afgelopen 4 jaar kunnen zien dat Behoorlijk Bestuur  (lijst 9) die degelijke lokale partij is die kan zorgen voor de echte verandering!!!!

Michiel Wouters
Behoorlijk Bestuur.

lees meer in rubriek verkiezingen-2018

Stem lijst 9
Wat is uw mening over bepaalde zaken? Klik hier of op onderstaand plaatje. 

In het belang van de inwoners van Den Helder.
Een stem op Behoorlijk Bestuur is een Stem op de stad

Voor Blogs van BB  klik HIER

 Voor Nieuws klik HIER

Wie zijn wij? klik HIER

Onze speerpunten klik HIER