2020 augustus 24 STOP Gasverbod

STOP Gasverbod

STOP Gasverbod

Persbericht 15 Jaar Behoorlijk Bestuur voor Den Helder en Julianadorp augustus 2020

2020 is voor Behoorlijk Bestuur een jubileum jaar, de partij bestaat dit jaar namelijk officieel 15 jaar.
De Partij ontstond in 2002 uit een afsplitsing van Leefbaar Den Helder en heette toen Lijst Prins. In 2005 werd vanuit de basisprincipes van behoorlijk bestuur de Partij Prins voor Behoorlijk Bestuur opgericht.

 

 

 

Het afgelopen jaar kenmerkt zich voor Behoorlijk Bestuur door een aantal positieve ontwikkelingen:

  • Er zijn 2 nieuwe bestuursleden aangesteld
  • Behoorlijk Bestuur heeft sinds een paar maanden de naam verlengd met:
   ‘voor Den Helder & Julianadorp’
  • De website https://www.behoorlijkbestuur.nl is vernieuwd, deze is nu nog gebruiksvriendelijker en gevuld met veel informatie over onze partij, de fractie en zaken waar wij zoal mee bezig zijn. Tevens is er veel archief terug te vinden waaruit onze betrokkenheid valt op te maken en het feit dat wij een duidelijke koers hanteren.
  • Prognose van groei: afgelopen juli stond in de krant dat er verwacht wordt dat Behoorlijk Bestuur een flinke groei zal maken en straks na de gemeenteraadverkiezingen tot één van de grootste partijen zal uitgroeien.
  • En de steun van onze oprichter Roel Prins, Roel staat straks bij ons op de kieslijst en zal met name mbt onze strijd TEGEN het gasverbod onze adviseur zijn.

 

Wij zijn van mening dat de kosten van het gasverbod op het bordje van de burger komt te liggen. zonder dat daar een goed en betaalbaar alternatief voor ligt… het is als het ware tot een verdienmodel geworden. Steeds meer gemeentes haken hierop af… enkel Den Helder blijft daar in achter….
We moeten van de kuddegedrag af…. BB voelt veel voor het nader onderzoeken van Kern energie en dan niet zoals vroeger met veel radioactief afval wat gedumpt werd in zee…dat beeld klopt al lang niet meer en moeten we echt van af. Kernenergie is goedkoop en schoon… dat is wind,zonne-energie en waterstof niet

Wij zullen doorgaan met de belangen van de inwoners van onze gemeente sterk te blijven vertegenwoordigen en staan voor een klantvriendelijke, klantgerichte en effectieve ambtelijke organisatie. Wij gaan voor een goed onderhouden, opgeruimde, prettige én veilige leefomgeving. Uiteraard vanuit een deugdelijk en verantwoord financieel beleid, dus geen grote uitgaven die we ons niet kunnen veroorloven. Verder staan wij voor inspraak en draagvlak aan de voorkant, wij vinden dat de inwoners van onze gemeente betrokken moeten worden bij beleidvorming, uitvoering en evaluatie (eventueel i.c.m. een raadgevend/raadplegend referendum).
Behoorlijk Bestuur is tegen het GASVERBOD.

Behoorlijk Bestuur heeft de ambitie van de grootste partij in de gemeenteraad te worden.

 

 

Ons meldpunt klachten lokale overheid is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  uwmeldpunt@gmail.com  
Mobiel: 06 82468791
Na inspreken of Whats-appen wordt u z.s.m teruggebeld
Of vul onderstaand contactformulier in

Ons meldpunt WMO Klachten is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  wmoklachten@gmail.com  
Mobiel: 06 82468791
Na inspreken of Whats-appen wordt u z.s.m teruggebeld
Of vul onderstaand contactformulier in

Contact ons, uw mening telt!

Na invullen op bevestigen klikken

Naam *

Email *

Onderwerp (optie)

Bericht aan ons

 Voor meer NIEUWS klik HIER

Wie zijn wij? klik HIER