2024 juni 15 Video, woordvoering: Algemene beschouwingen 2024, Deel 5

Video, woordvoering: Algemene beschouwingen 2024, Deel 5

Video, woordvoering: Algemene beschouwingen 2024, Deel 5

Deel 5️⃣ en tevens het laatste deel van onze algemene beschouwingen, hierin stelde wij de volgende 5 vragen aan het college:
1️⃣ Buslijnen, wij betreuren het ten zeerste dat het college de belangen van de reizigers in onze gemeente niet optimaal behartigd heeft. Kan de gemeenteraad straks mbt vervoersmiddelen, vanuit het college nog een extra geldvraag verwachten?
2️⃣ Spreidingswet is van de baan, graag een reactie hierover vanuit het college en dan met name over de financiële consequenties en voortgang dan wel omvang van de asiel opvang in onze gemeente.
3️⃣Wij volgen kritisch de ontwikkelingen over het warmtenet (de inzet is dat de inwoners er structureel geen extra kosten aan hebben) wij zagen een Kostenstijging HVC van 0.5 miljoen is dit nu echt nodig gezien de winst die HVC maakt?
4️⃣ Wat ons opvalt in de kadernota is dat niks staat over de onzekerheid mbt het afbouwen van huizen en het leveren van elektra. Dit zou volgens ons wel bij onzekerheden moeten worden benoemd.
5️⃣ Het Nieuwe kabinet wil permanente bewoning recreatie woningen toestaan, hoe staat het college hierin en zien zij ook een mogelijkheid om dit toe te staan op boten?
Gezien hebbende de brief van de auditcommissie, zien wij de discussie over Zeestad & Risico Willemsoord vol verwachting tegemoet.

Behoorlijk Bestuur is met 7 gekozen zetels de grootste partij in de gemeenteraad van den Helder

Ons meldpunt klachten lokale overheid is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  uwmeldpunt@gmail.com  
Mobiel:  0630525721

Of vul onderstaand contactformulier in

 

Ons meldpunt WMO Klachten is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  wmoklachten@gmail.com  
Mobiel:  0630525721

Of vul onderstaand contactformulier in

Contact ons, uw mening telt!

Na invullen op bevestigen klikken

Naam *

Email *

Onderwerp (optie)

Bericht aan ons


 Voor meer NIEUWS klik HIER


Wie zijn wij? klik HIER