2023 januari 19 Nieuwjaarsreceptie 21 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie 21 januari 2023

Nieuwjaarsreceptie 21 januari 2023

Komende zaterdag 21 januari bent u van harte welkom bij onze koek en zopie.
💙❤️ Van 11.00 tot 15.00 uur
💙❤️ Julianaplein 34B

Regionoordkop schreef hier over⤵️

Behoorlijk Bestuur trapt het nieuwe jaar af met koek & zopie
De fractie van Behoorlijk Bestuur nodigt inwoners van de gemeente Den Helder uit om op zaterdag 21 januari vanaf 11.00 langs te komen in het partijhonk aan het Julianaplein 34B. De partij staat graag stil bij de start van het nieuwe politieke jaar.

“We willen u graag verwelkomen voor het nieuwe jaar 2023 waarin wij u weer in de Helderse Politiek zullen vertegenwoordigen. Wij ontvangen u met koek en zopie en middels een speciale gast. Tevens zullen wij met ingang van dit jaar ieder jaar één of meerdere personen die zich hebben ingezet voor de gemeenschap bedanken en onder de aandacht brengen middels een presentje”, aldus partijvoorzitter Ron van Wamel.

Dit jaar zal gaat het presentje uit naar de Molukse Gemeenschap van Den Helder. Op zaterdag is iedereen van harte welkom. De commissie- en raadsleden zijn vanaf 11.00 aanwezig om met de inwoners in gesprek te gaan. De middag duurt tot 15.00. Fractievoorzitter Sylvia Hamerslag laat weten dat de partij ieder jaar zo’n nieuwjaarsbijeenkomst wil gaan organiseren.

 

Behoorlijk Bestuur is met 7 gekozen zetels de grootste partij in de gemeenteraad van Den Helder

Ons meldpunt klachten lokale overheid is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  uwmeldpunt@gmail.com  
Mobiel:  0630525721

Of vul onderstaand contactformulier in

 

Ons meldpunt WMO Klachten is te bereiken via
(mailen heeft de voorkeur):
Email:  wmoklachten@gmail.com  
Mobiel:  0630525721

Of vul onderstaand contactformulier in

Contact ons, uw mening telt!

Na invullen op bevestigen klikken

Naam *

Email *

Onderwerp (optie)

Bericht aan ons


 Voor meer NIEUWS klik HIER


Wie zijn wij? klik HIER